EN / NL  |  Contact  |  Coldec Groep

Coldec pro

Hotel Huis Vermeer

Midden in het centrum van Deventer is Hotel Huis Vermeer in mei 2013 geopend. Drie historische panden zijn samengevoegd en getransformeerd tot een hotel. Een hele klus, met een verbluffend resultaat. 

De eigenaar van het hotel zocht samen met schildersbedrijf Ooms uit Deventer, naar een speciaal soort behang. Toen een eindeloze zoektocht geen resultaat opleverde, ontstond het idee om het behang met verf na te maken. Met het product Marmara is een speciaal ontwerp gemaakt voor de wanden. Door verschillende kleuren Marmara in banen naast elkaar te zetten, werd de illusie gewekt van echt behang, alleen naadloos.

In alle ruimtes zijn verschillende kleuren en motieven gebruikt en alles loopt feilloos in elkaar over. De gangen zijn afgewerkt in diverse kleuren geel. De slaapkamers in gedekte tinten met een paar accentkleuren en de gezamenlijke ruimtes zijn met warme kleuren afgewerkt. Ook het lakwerk en houtimitatie is door Ooms schilderwerken verzorgd.

Een prachtig resultaat met hoogwaardig decoratief schilderwerk. We zijn blij dat we met onze producten Marmara en Paletto een bijdrage hebben kunnen leveren aan zo'n bijzonder project.

Voor meer foto's zie Hotel Huis Vermeer Deventer

20130425-l125374722.jpg